Porovnejte nabídky pojištění a ušetřete

V dnešní době počítáme každou korunu, vše kolem nás pořád zdražuje. Z každé návštěvy obchodu odcházíme rozčarovaní, protože jsme zaplatili víc než minule, jinak to není ani se službami nebo pojištěním. Že zrovna nějaké potřebujete? Pak si porovnejte nabídky jednotlivých pojišťoven online. Uvidíte, že se vám to vyplatí.

Obsah článku

Nabídky se mohou lišit i výrazně

Na trhu je celá řada institucí, které pojištění nabízí. Jednotlivé pojistky se pak liší nejen nastavenými parametry, ale také výší pojistného. To hradíte pravidelně, a právě díky němu pak v případě pojistné události nemusíte celou škodu hradit sami. Někdy se na ní nějakou částí podílíte, jindy ne, záleží na druhu pojištění a nastavení pojistných limitů.

Jak porovnání pojistek online funguje?

Porovnání pojistek online je rychlé a jednoduché. Zvládne ho každý, kdo má počítač, tablet nebo chytrý telefon s přístupem na internet. Otevřete si online srovnávač pojištění, který najdete například tady, vyberete si druh pojištění, o které máte zájem, vyplníte pár základních údajů o sobě, případně předmětu pojištění, a za chvíli před sebou uvidíte nabídku jednotlivých pojišťoven.

Je jen na vás, kterou z nabídek si vyberete, pojišťovny vám mohou nabídnout i pojištění, které veřejně nenabízí. Jak se v tom zorientovat?

Rozhodně pojištění nevybírejte jen podle výše pojistného. Mnohem důležitější jsou parametry jako pojistná rizika (na co všechno se pojištění vztahuje), rozsah asistenčních služeb, nastavení pojistných limitů, případně i výše spoluúčasti. Našli jste tu nejlepší? Pak si ji online můžete i sjednat. Smlouvu akceptujete zaplacením pojistného, takže nikam nemusíte ani kvůli podpisu smlouvy.

Víte, že byste si měli prostudovat i pojistné podmínky? Jejich součástí jsou i výluky z pojištění, tedy situace, za kterých pojišťovna plnit nebude.

Co můžete online porovnat a sjednat?

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *